Political catwalk


EDITIE 2019

 

De derde editie van Political Catwalk wordt nóg groter, met meer deelnemers en met een verbreding in bijvoorbeeld technieken en apparatuur.

Ook werken we dit jaar met een thema, namelijk 100 Jaar Vrouwenkiesrecht! Op basis van dat thema zijn de jonge designers bezig om hun ideeën om te zetten in outfits voor de deelnemende politici.

Werkten we eerder samen met de Amsterdam FashionWeek, ditmaal organiseren wij i.s.m. CircL Amsterdam onze eigen Fashionshow op 4 oktober!

Bij de vorige editie gingen wij op bezoek bij designer Bas Kosters. Deze editie zijn we er trots op dat wij op bezoek mochten bij designer Aziz Bekkaoui.

 

Tickets voor Political Catwalk FashionShow zijn vanaf nu te koop!

 

Koop nu je tickets voor de Fashionshow van Political Catwalk 2019 op vrijdag 4 oktober bij CIRCL!

Wil je meer achtergrondinformatie over deze editie? Vergeet dan ook zeker niet een Political Catwalk Magazine te bestellen voor maar €2,50. Het Political Catwalk Magazine kun je bij aanvang van de Fashionshow ophalen bij de entreebalie met een geldig ticket.

 

Crowdfunding PC 2019

Een project als Political Catwalk organiseren kost geld. Naast dat wij bijdragen krijgen van fondsen en sponsoren, zijn wij ook een crowdfunding actie begonnen! Of liever gezegd: de jonge designers zijn zelf een crowdfundingactie begonnen! Kijk zelf HIER hoe jij kunt doneren.

 

Afgelopen week gingen de deelnemers van Political Catwalk 2019 op bezoek bij de bekende modeontwerper Aziz Bekkaoui. Tijdens dit bezoek vertelde Aziz over zijn loopbaan als ontwerper en waarom hij vaak met maatschappelijke thema’s werkt. Hij heeft vaak voor politici ontworpen en zodoende kon hij de jonge designers veel over dit proces vertellen. Uiteindelijk besprak Aziz met alle deelnemers hun ontwerp en voorzag dit van kort commentaar!